Αλίκη Τσοχαντάρη, Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια
Τηλέφωνο: 210-994-2203, 6934-282-938

Video

Μάθετε πώς η εκπαίδευση στην αυτορρύθμιση επιτρέπει στο σύστημα (το κεντρικό νευρικό σύστημα) να λειτουργήσει καλύτερα. Εφαρμογές: ADD (Διαταραχή Διάσπασης Προσχοχής), ADHD (Διαταραχή Διάσπασης Προσοχής/ Υπερκινητικότητα), αυτισμός, Ημικρανίες, ο χρόνιος πόνος, Peak Performance, αϋπνία, Focus, παιδιά & ενήλικες.

 

Περιγράφει τι είναι η Νευροανάδραση, πώς είναι διαφορετική από τις άλλες επιλογές που σχετίζονται με τον εγκέφαλο και πώς η εκπαίδευση του εγκεφάλου μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να αποκτήσουν καλύτερο έλεγχο της προσοχής, των συναισθημάτων, της συμπεριφορά και των επιδόσεων τους. Ένα τεράστιο ποσοστό επιστημονικών ερευνών υποστηρίζει τα οφέλη της Νευροανάδρασης για τον αυτισμό, την διάσπαση προσοχής, την υπερκινητικότητα, το άγχος, την κατάθλιψη, τις ημικρανίες, τους σπασμούς, την εγκεφαλική βλάβη, τους εθισμόυς και πολλά άλλα.

 

Μια συνέντευξη με τέσσερις οικογένειες που ασχολούνται με τις προκλήσεις της ανατροφής ενός παιδιού με αυτισμό.

 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

210-994-2203, 6934-282-938
contact@tsohantari.gr

Δευ-Παρ: 10:00 πμ - 9:00 μμ

Αλίκη Τσοχαντάρη

Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια

Απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και Ψυχοθεραπεύτρια, διπλωματούχος του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Συνθετικής Ψυχοθεραπείας (European Diploma in Integrative Psychotherapy), με Μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιατρική Ψυχολογία «Αντιμετώπιση Χρόνιου Πόνου» στο ΠΜΣ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

» Βιογραφικό

» Αρθρογραφία

Image

Επικοινωνία

Κλείστε ραντεβού:
Κλείστε ραντεβού:
Δευ-Παρ: 10:00 πμ - 9:00 μμ
Image

Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.

OK